Pizzette pe felii de dovlecei

de Oana in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2014 | 8787 vizualizari

 

Un deliciu rapid, o gustare incantatoare!

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • cateva ciuperci champignion micute
  • fasii subtiri de bacon
  • jumatate de ardei gras rosu
  • mozzarella rasa
  • sos de rosii cu oregano uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzette pe felii de dovlecei:

Dovlecelul se feliaza subtire, pe lung si se asaza intr-o tava, pe hartie de copt. Se unge cu sos de rosii in care se pune putina sare si piper si oregano uscat. Se asaza deasupra felii de ciuperci, bacon si cubulete de ardei gras, apoi se presara mozzarella. Se pune tava in cuptorul incalzit la 180 de grade, pana ce branza se topeste si incepe sa se rumeneasca, aprox 10-15 minute.

Sunt buni atat reci, cat si calzi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzette pe felii de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată